Galerie »»
Gastronomické okénko
Žáci 8. ročníku se v rámci předmětu „příprava pokrmů“ postupně teoreticky i prakticky seznamují s jednotlivými odvětvími domácí i zahraniční gastronomie. V prvním pololetí, dle běžného, pedagogem stanoveného menu, zhotovují pod odborným vedením studené předkrmy, polévky (domácí vývary s příslušnou vložkou či zavářkou, polévky zahuštěné), později také hlavní pokrmy a dezerty. Před obdobím Vánoc a Velikonoc zařazují do svého repertoáru také tradiční sváteční pokrmy. V druhém pololetí žáci během gastronomických lekcí připravují své výstupy podle tematický zaměřených celků. Zde se seznamují nejen s domácími, ale také zahraničními pokrmy a zvyklostmi různých regionů.
Jan Liška
Virtuální prohlídka školy
15.5.
konzultační den
15.5.
kavárna 9.A
14.5.
focení 2.st.
13.5.
1.B Den maminek
13.5.
Florbal 8-9 GASOŠE
13.5.
focení 1.st.
9.5.
Ředitelský den (ŠD funguje)
8.5.
státní svátek
7.5.
Pohár rozhlasu 6-9 chlapci
6.5.
5.roč.- beseda PČR
6.5.
Pohár rozhlasu 6-9 dívky
4.-9.5.
Zájezd Belgie, Anglie
2.5.
Ředitelský den (ŠD funguje)
1.5.
Svátek práce
30.4.
1.AB knihovna
30.4.
5.roč.-partnerství ZŠ Umělecká Praha
29.4.
Minifotbal 8.-9.roč.
29.4.
Mezinárodní den tance
29.4.
5.roč.-partnerství ZŠ Umělecká Praha
28.4.
ŠK petanque, čarodějnice
28.4.
Den Země
25.4.
ŠK výstava kraslic
25.4.
McDonald´s Cup (4.-5.roč.)
25.4.
začínají Tria
24.4.
Sedlčanská růže